Schrack Technik Logo
  • Lichtadvies / Lichtstudie op maat

    Een door ons opgemaakte lichtstudie helpt u zeker een eind verder om het project bij uw klant binnen te halen. We houden steeds rekening met wat voorgeschreven is, wat het gewenste resultaat dient te zijn en gaan intern aan de slag.

Professioneel lichtadvies verzekerd

Correcte verlichting is één van de belangrijkste elementen in en rond een gebouw. Zonder de juiste verlichting kan nooit het gewenste effect bekomen worden.

Welke is de ideale Lumenoutput? Wat met de CRI-waarde? Lichtsterkte?

Onze Professionele Lichtmedewerkers staan u graag met raad en daad bij. 

Voor elk project een passende LED-armatuur

Wij beschikken over een breed assortiment LED-verlichting. Gaande van armaturen voor woningen, retail, kantoren, bedrijven en industrieverlichting voor bv. hallen, opslagloodsen of werkplaatsen tot straat- en buitenverlichting.

Een breed gamma, voor elk project een passende armatuur! Contacteer ons gerust voor meer informatie.

Lichtstudie op maat

Licht is en blijft heel belangrijk. Of het nu een project, nieuwbouw of een verbouwing betreft. Verlichting bepaalt de sfeer in een ruimte, is functioneel en tevens zo energievriendelijk mogelijk.

Een door ons opgemaakte lichtstudie helpt u zeker een eind verder om het project bij uw klant binnen te halen. We houden steeds rekening met wat voorgeschreven is, wat het gewenste resultaat dient te zijn en gaan intern aan de slag. Van ons krijgt u een volledige lichtstudie per ruimte met een selectie van armaturenprijsopgave en alle nodige (technische) informatie en afbeeldingen

 

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie

Contacteer ons

Schrack Certified Installer
Schrack Certified Installer

3 jaar lang Certified Installer Data worden? Ontdek hier onze (gratis) opleidingen!

Aansluitklare Schakel- en Verdeelborden
Aansluitklare Schakel- en Verdeelborden

Door onze nauwe samenwerking en opvolging tussen u, engineering en productie kunnen we steeds samen met u naar de juiste oplossing voor uw project op ...

Garantiecertificaat van uw Schrack Data-Installatie
Garantiecertificaat van uw Schrack Data-Installatie

Op een door ons gecertificeerde data-installatie geven wij u op de door ons geleverde materialen een garantie van 25 jaar!

Kabel- en Kortsluitberekeningen
Kabel- en Kortsluitberekeningen

Kabel- en kortsluitberekeningen conform het Belgische AREI.

Uitwerking van uw project
Uitwerking van uw project

Van algemene tot specifieke en complexe technische zaken of uitwerken van A tot Z van uw project? Bij Schrack Technik krijgt u steeds de correcte ...