Schrack Technik Logo

Over Schrack Technik

Welkom bij Schrack Technik bv

Schrack Technik. Uw gespecialiseerde partner voor energie-, data-, en lichttechniek die in 1914 door dhr. Eduard Schrack opgericht werd. 

De Schrack Group bestaat dus bijna 110 jaar. Met deze jarenlange ervaring weten wij ondertussen goed wat u als klant echt belangrijk vindt.

Wij blijven namelijk continu volop inzetten op een compleet en vernieuwend productgamma voor elk type project, beschikbaarheid én snelle levering van onze producten en een sterke technische en persoonlijke support. Voor, tijdens en na uw project.

Totaalassortiment voor elk type project

Wij bieden een totaalassortiment van meer dan 25.000 producten waarvan ruim 5.000 meteen leverbaar vanuit ons centraal Belgisch magazijn te Sint-Denijs-Westrem. In ons centraal Europees distributiecentrum te Wenen liggen er nog eens meer dan 20.000 producten constant op voorraad. 

Bij ons vindt u alles voor de residentiële, industriële en tertiaire sector. 

Van op maat gemaakte schakel- en verdeelborden tot differentieel- en lastscheidingsschakelaars voor de industrie. Van parlofoniesystemen tot schakelmateriaal, bewegingsmelders en noodverlichting. Alles voor uw netwerk en bekabeling. Over een ruime keuze aan binnen- en buitenverlichting voor elk type gebruik tot alles voor E-mobility. 
 

Dé 5 principes van Schrack Technik

Benieuwd wat Schrack Technik voor u kan betekenen? 

Wij garanderen de 5 zaken, dé Schrack prinicpes, die personen actief in de elektrotechniekbranche hoog in het vaandel dragen.

Schrack principes

Contacteer ons

Contacteer ons, wij helpen u graag verder!

Contacteer ons