Schrack Technik Logo
  • Schrack Principes - De 5 zaken die onze klanten belangrijk vinden.

    Dé 5 Schrack principes

    Ontdek wat Schrack Technik voor u kan betekenen. Get Ready, Get Schrack! 

5 zaken die onze Schrack klanten belangrijk vinden

Koop rechtstreeks bij de fabrikant

Rechttoe-rechtaan, bij Schrack Technik weet u meteen hoe u ervoor staat.

5 zaken die onze klanten belangrijk vinden - koop rechtstreeks bij de fabrikant

Schrack Technik verdeelt Schrack gelabelde producten. Daar u rechtstreeks bij de fabrikant inkoopt zijn wij in staat u dadelijk vlot en efficiënt verder te helpen. Garantiegevallen worden meteen door onze medewerkers behandeld en opgelost. Alle technische informatie is inhouse voorhanden. Uw prijs en levertermijn zijn meteen gekend. 

Onze Schrack medewerkers beschikken daarenboven over een hoge graad van beslissingsbevoegdheid. Bij Schrack Technik wordt u niet van het kastje naar de muur gestuurd, maar wordt u meteen verder geholpen. Door één en dezelfde Schrack medewerker. 

Wij allemaal weten meteen graag hoe we er in een bepaalde situatie voor staan. Schrack Technik ook! Aan een no-nonsense aanpak waarbij u meteen verder geholpen wordt hechten wij dan ook enorm veel belang. 

Verwacht u bij Schrack Technik aan een open, persoonlijke en directe communicatie. 

Europese groep

Steeds mee met de nieuwste trends - marktleider - geen compromissen

Schrack Technik België maakt deel uit van de Schrack Technik Group met hoofdzetel in Wenen, Oostenrijk. In België zijn we reeds meer dan 20 jaar actief. Via een eigen netwerk is de Schrack groep actief in 13 Europese landen. Via partnerbedrijven worden onze producten wereldwijd in 40 landen aangeboden.

Binnen Europa zijn de laatste trends in onze markt hierdoor snel bekend zodat wij steeds met de nieuwste ontwikkelingen mee zijn. 

Wij zijn gespecialiseerd in producten en oplossingen voor energie-, data- en lichttechniek. Schrack Technik is één van de weinige ondernemingen die de volledige elektro-installatiebranche afdekt. Van schakelkasten, relais, beveiligingsschakelaars tot noodverlichting en netwerkproducten. In verschillende landen zijn we marktleider op vlak van o.a. beveiligingsschakelaars, netwerktechniek, noodverlichting en relais. 

Geruggensteund door een grote Europese groep raken steeds meer mensen en bedrijven overtuigd van de Schrack Technik aanpak en producten. Deze verworven status en marktpositie zetten wij heus niet op het spel door producten op de markt te plaatsen waar wij niet achter staan. Noch op vlak van kwaliteit noch op vlak van nieuwe technologieën worden er compromissen gesloten. 

Technische en persoonlijke support

Topprioriteit! Technische informatie, prijs en leveringsvoorwaarden in één adem! 

Hetgeen Schrack Technik uniek en onderscheidend maakt is de combinatie van high quality producten (herinnert u zich dat wij geen compromissen sluiten?), technische expertise en persoonlijke support. In de Schrack Technik Group werken ongeveer 60% van onze werknemers in technische consulting en sales.

In tegenstelling tot onze concullega’s distribueren wij onze producten niet via de groothandels, maar beschikken we over een eigen, technisch onderlegde sales force

Het grote voordeel hiervan voor u is dat bij Schrack Technik steeds alle technische informatie opgevraagd kan worden én u meteen de prijs en levertermijn van het product kent. 

Net als u zijn wij gepassioneerd door alles wat met elektrotechniek, data en verlichting te maken heeft. Ons team wordt continu opgeleid en zijn, zonder het er dik op te leggen, echte productspecialisten in hun vakgebied. 

Op elk moment kunt u informatie opvragen of opzoeken. Van algemene tot specifieke en complexe technische zaken of uitwerking van A tot Z van uw project… Bij ons krijgt u steeds de correcte informatie, prijs en levertermijn. Hetzij via onze webshop, hetzij via uw contactpersoon. U kan ervan uitgaan dat u meteen verder geholpen wordt. 

Topprioriteiten voor ons zijn en blijven onze sterke customer support en voortdurende ontwikkeling van onze producten en diensten

Competitieve ondersteuning

U bent de expert! Wij ondersteunen u om competitief te zijn én te blijven. 

Een grote Europese groep heeft het voordeel over een grotere slag- en daadkracht te beschikken. U zal hier ook de vruchten van plukken. We spannen ons dagelijks naar best vermogen in, u te ondersteunen om competitief te zijn en dit te blijven. 

Een hoge productkwaliteit (geen compromissen!), technische support, een scherpe prijszetting, de best mogelijke leverbaarheid (zie verder) en via onze gratis te gebruiken software en planningstools hopen wij u het nodige competitief voordeel te kunnen bieden. 

U kan onder andere gratis en blijvend gebruik maken van Schrack CAD software, een offertecalculator en Schrack Design software (verdeelborden). Via de Schrack website kan u overal technische informatie opzoeken of bestellingen plaatsen en opvolgen. 

U bent een expert in wat u doet. Dag in dag uit. Wij maken er zaak van u hierin te ondersteunen. Dag in dag uit! 

Eenvoudig besteld, snel geleverd

Continu geoptimaliseerde logistieke processen

De 5 zaken die onze klanten belangrijk vinden - eenvoudig besteld, snel geleverd

U heeft uw producten snel nodig. Vaak onverwacht. De afgelopen jaren hebben we onze logistieke processen stap voor stap verbeterd. Zo kan u bijvoorbeeld via onze webshop en Live! app de beschikbaarheid en levertermijn van alle Schrack producten nakijken. De status van uw bestelling? Eenvoudig te volgen via de geïntegreerde functie track & trace.

Laat ons één zaak duidelijk stellen. Betere leveringsvoorwaarden dan sommige van onze concullega’s aanbieden is moeilijk. Zij doen het op dat vlak reeds goed. Schrack Technik biedt minstens eenzelfde leveringsservice.

Op onze locatie te Sint-Denijs-Westrem beschikken we over een ruime stock van meer dan 5.000 artikelen. Voor 15u besteld, eerstvolgende werkdag geleverd. Zelf afhalen is natuurlijk ook mogelijk. De koffie staat al warm. 

Daarnaast ontvangen we meermaals per week een levering vanuit ons Europees distributiecentrum in Wenen. Daar staan zo’n 19.000m² aan producten klaar om verzonden te worden. Artikelen die in België niet voorradig zijn kunnen we zo binnen de maximum 8 dagen aan u leveren. Lees hier meer over onze logistieke diensten

Ontdek meer over Schrack Technik bv

Infodagen 2023
Infodagen 2023

Dé Infodagen zijn terug! Op 11/10 en 12/10 nodigen we u graag uit op dit avondevent vol inspiratie, innovatie en gezelligheid. Klik hier voor alle ...

Schrack PUP | Pick Up Point
Schrack PUP's

Hoe kan u als klant GRATIS gebruik maken van de Schrack PUP's en waar liggen deze precies?

Contact
Contact

Contacteer ons. Wij helpen graag een antwoord op uw vraag te vinden.