Schrack Technik Logo
  • Schrack PUP Sint-Denijs-Westrem

    Eenvoudig, snel en veilig uw Schrack Bestelling buiten de openingsuren ophalen? Maak gebruik van de Schrack PUP te Sint-Denijs-Westrem!

Schrack PUP

24u op 24u / 7 dagen op 7 / 365 dagen op 365

U plaatst een bestelling en u heeft deze zeer snel nodig? Wilt u uw bestelling buiten onze openingsuren ophalen? Eenvoudig, snel en veilig? Dan kan u vanaf heden gebruik maken van onze eerste Schrack Pick Up Point, kortweg Schrack PUP aan ons hoofdkantoor te Sint-Denijs-Westrem!

Plaats uw bestelling via onze online shop, bel ons na het plaatsen van uw bestelling even op en vraag om je bestelling in de Schrack PUP klaar te leggen. Haal deze op wanneer dit voor u het beste uitkomt (lees zeker de voorwaarden!). 

Net aan de afrit van de E40 (Afrit Sint-Denijs-Westrem) en met de E17 in de nabijheid, is onze Schrack PUP heel eenvoudig vanuit alle windstreken te bereiken. 7 dagen op 7, 24u op 24u.

Voorwaarden gebruik Schrack PUP

  • Gratis dienst aangeboden door Schrack Technik.
  • Enkel voor goederen die op voorraad in Sint-Denijs-Westrem liggen. De voorraad raadpleegt u eenvoudig via onze Schrack Webshop.
  • Bestel uw goederen online, via e-mail of via telefoon. Kies voor de optie afhaling. Neem nadien steeds telefonisch contact op met ons om jouw materiaal in de Schrack PUP klaar te leggen. 
  • Haal uw bestelling op wanneer u het beste uitkomt. 
  • Opgelet! Jouw Schrack materiaal blijft 48 uur in de Schrack Container ter beschikking.  

Hoe kan u van de Schrack PUP gebruik maken?

Bestel uw producten via onze webshop, kies 'afhaling' als verzendwijze en contacteer ons even telefonisch om aan te geven dat u uw bestelling in de PUP wenst klaar te leggen. Wij bezorgen u onmiddellijk een persoonlijke toegangscode. Kom deze aan ons hoofdkantoor te Sint-Denijs-Westrem afhalen.

Er zullen geregeld updates doorgevoerd worden. Maar het concept blijft simpel. U haalt uw producten op wanneer u wenst. 

Contacteer ons 

Wenst u meer informatie over de Schrack PUP en hoe het gebruik precies verloopt? Contacteer ons gerust even, wij geven u graag meer informatie. 

Onze Logistieke Service voor u op een rijtje

Lees hier meer over onze logistieke service waar u standaard op kan rekenen!

Schrack's Logistieke Service

 

Waar staat de Schrack PUP nu precies? 

Volg de weg links van de ingang. Achter ons gebouw, aan uw rechterkant, zal u de Schrack PUP zien staan. 

Lees meer

PUP Limburg
PUP Limburg

Uw producten de dag zelf ophalen in regio Limburg? Maak gebruik van onze Schrack PUP Limburg! Klik snel verder en lees alle informatie hier.

PUP Antwerpen
PUP Antwerpen

Uw producten de dag zelf ophalen in regio Limburg? Maak gebruik van onze Schrack PUP Antwerpen! Klik snel verder en lees alle informatie hier.

Onze Logistieke Service voor u op een rijtje

Lees hier meer over onze logistieke service waar u standaard op kan rekenen!

Schrack's Logistieke Service