Schrack Technik Logo
 • Service

  Met onze Schrack Service kunt u nog sneller en efficiënter te werk gaan. Gebruik onze ondersteuning en kennis en maak uw dagelijks professioneel leven makkelijker. Onze Schrack medewerkers helpen u graag verder!

Schrack Service

Aansluitklare schakel- en verdeelborden

De meest uiteenlopende schakel- en verdeelborden worden bij ons ontworpen. Dit gebeurt steeds in eigen huis met een vast Schrack contactpersoon waardoor we flexibeler op de gevraagde levertijden kunnen inspelen. We werken hiervoor reeds lange tijd nauw samen met bordenbouwers waarvan wij 100% zeker zijn dat kennis, kwaliteit en afwerking hoog in het vaandel worden gedragen.

Door deze nauwe samenwerking en opvolging tussen u, engineering en productie kunnen we steeds samen met u naar de juiste oplossing voor uw project op zoek gaan.

Niet enkel standaardoplossingen!

Bij Schrack Technik zitten we niet vast aan enkel standaardoplossingen maar bieden we ook volledig uitgewerkte borden op maat aan! Dit in vermogens van 0 tot 4000A.

Grondige eindcontrole

Wij leveren een gegarandeerd goed werkend product. Alvorens onze borden op de werf geleverd worden, worden deze aan een grondige eindcontrole blootgesteld

Meer informatie over onze aansluitklare schakel- en verdeelborden?

Klik hier!

Professioneel lichtadvies verzekerd

Correcte verlichting is één van de belangrijkste elementen in en rond een gebouw. Zonder de juiste verlichting kan nooit het gewenste effect bekomen worden.

Welke is de ideale Lumenoutput? Wat met de CRI-waarde? Lichtsterkte?

Onze Professionele Lichtmedewerkers staan u graag met raad en daad bij. 

Voor elk project een passende LED-armatuur

Wij beschikken over een breed assortiment LED-verlichting. Gaande van armaturen voor woningen, retail, kantoren, bedrijven en industrieverlichting voor bv. hallen, opslagloodsen of werkplaatsen tot straat- en buitenverlichting.

Een breed gamma, voor elk project een passende armatuur! Contacteer ons gerust voor meer informatie.

Lichtstudie op maat

Licht is en blijft heel belangrijk. Of het nu een project, nieuwbouw of een verbouwing betreft. Verlichting bepaalt de sfeer in een ruimte, is functioneel en tevens zo energievriendelijk mogelijk.

Een door ons opgemaakte lichtstudie helpt u zeker een eind verder om het project bij uw klant binnen te halen. We houden steeds rekening met wat voorgeschreven is, wat het gewenste resultaat dient te zijn en gaan intern aan de slag. Van ons krijgt u een volledige lichtstudie per ruimte met een selectie van armaturen, prijsopgave en alle nodige (technische) informatie en afbeeldingen

 

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie

Contacteer ons

Hoe brengt u beter een LED-stripverlichting bij uw klant aan de man? Door het hem/haar live te presenteren met onze LED-lichtkoffer!

Bij Schrack Technik kunnen klanten gratis een LED-lichtkoffer ontlenen.

Inhoud LED-Lichtkoffer: 

 • Verschillende soorten LED-profielen en covers
 • Verschillende LED-strips in verschillende soorten wit, neutraal wit, warmwit, DW, RGB en RGBW. Elke lichtkleur is dim- en schakelbaar
 • 4-kanaal LED-controller en 230V aansluitkabel

Wenst u deze LED-Lichtkoffer te ontlenen? Stuur even een mailtje of bel ons op en wij zorgen voor de rest!

Contacteer ons

Op een door ons gecertificeerde data-installatie geven wij u op de door ons geleverde materialen een garantie van 25 jaar!

Enkele voorwaarden:

 • De data-installatie is uitgerust met Schrack datamateriaal. Wij kunnen geen 25 jaar garantie geven op bijvoorbeeld een datakabel van een concullega die met een Schrack Keystone afgemonteerd is. 
 • De data-installatie dient uitgelezen en goedgekeurd te worden. Meetfouten mogen vanzelfsprekend niet meer voorkomen.
 •  U heeft een (gratis) opleiding Schrack Certified Installer gevolgd

Contacteer ons gerust voor meer informatie. 

Contacteer ons

Op regelmatige tijdstippen organiseren wij deze gratis opleidingen Schrack Certified Installer Data.

 • Deze opleiding is een must voor installateurs die een 25 jaar garantiecertificaat van Schrack Technik willen bekomen na beëindiging van de installatie.
 • 3 jaar lang bent u Certified Installer Data. Iedere deelnemer krijg een certificaat na beëindiging van de opleiding.
 • U kan gebruik maken van ons certificatieprogramma voor netwerktechniek
 • U bent op de hoogte van de huidige stand van zaken en standaarden in de datawereld.
 • U kan een netwerk correct uitlezen met een Fluke DSX-5000 netwerktester
 •  Veel studiebureaus stellen de eis dat de installateur een training van de fabrikant heeft gevolgd inzake correct gebruik en installatie van netwerkmateriaal.

Meer info

Voor Schrack klanten en in het kader van een project kunnen wij indien gewenst kabel- en kortsluitberekeningen conform het Belgische AREI uitrekenen.

Contacteer ons gerust voor meer informatie. 

Contacteer ons

Onze topprioriteiten zijn en blijven een sterke customer support en voortdurende ontwikkeling van onze producten en diensten. In de ganse Schrack Technik Group werken 60% van onze medewerkers in technische consulting en sales. Die lijn zullen we consequent blijven doortrekken.

Op elk moment kunt u informatie opvragen of opzoeken. Van algemene tot specifieke en complexe technische zaken of uitwerken van A tot Z van uw project? Bij Schrack Technik krijgt u steeds de correcte informatie. Hetzij via onze webshop, hetzij via uw contactpersoon. 

Meer info

Schrack Certified Installer
Schrack Certified Installer

3 jaar lang Certified Installer Data worden? Ontdek hier onze (gratis) opleidingen!

Schrack Principes
Schrack principes

De 5 zaken die onze klanten belangrijk vinden. Klik hier en ontdek wat Schrack Technik voor u kan betekenen.