Schrack Technik Logo
  • Schrack Bos

    Samen met u realiseerden we in 2021 een nieuw stuk bos! 1250 maal dank u wel om uw boompje te hebben bijgedragen!

1250 maal dank!

Even snel terugspoelen naar begin dit jaar, 1 januari 2021.

Samen met u begonnen we het nieuwe jaar met 1250 goede voornemens. 1250 goede voornemens waar u en wij, maar ook uw nageslacht lang van zal kunnen genieten. 

Begin dit jaar lanceerden wij onze buitengewone online actie waarbij elke online bestelling bijdroeg aan de aankoop van 1250 bomen. Samen hebben we dus een nieuw stuk bos gerealiseerd. 1250 maal dank hiervoor! 

1250 bomen? Wie zal dit planten?

Onze partner in dit verhaal is VZW Natuurpunt (www.natuurpunt.be). Zij kopen de bomen aan, zochten een gepaste locatie om ons bos te planten (zie verder), doen ter plaatse alle voorbereidingen etc.

Het ideale moment om ons nieuw stuk bos aan te planten is november én december.

Van dat moment zullen we een leuke dag met iedereen die meegeholpen heeft om de 1250 bomen aan te kopen organiseren. Op deze plantactiedag zal iedereen van uw bedrijf, uw familie én kinderen meer dan welkom zijn.

Alle helpende handen zullen wij zeker kunnen gebruiken om onze gezamenlijke 1250 goede voornemens te kunnen planten.

De concrete datum voor onze plantactiedag én een officiële uitnodiging volgen later dit jaar. Doch kunnen we reeds naar dit moment toeleven om met ons allen samen de handen uit de mouwen te steken. Achteraf klinken we natuurlijk samen op ons verwezenlijkt bos.

Dit alles natuurlijk onder voorbehoud van eventuele COVID-19 maatregelen.

Enkele sfeerbeelden van plantactiedagen georganiseerd door vzw Natuurpunt

1250 bomen? Hoe groot zal ons bos zijn?

Reken dat we per 4m² oppervlakte 1 boom aanplanten. 1250 bomen in totaal.

Samen hebben wij dus 5000m² nieuw bos gerealiseerd! 
5000m² kan u ongeveer met een professioneel voetbalveld vergelijken. 

Hier kunnen we met ons allen best trots op zijn. 1250 maal dank! 

1250 bomen? De locatie van ons bos?

Onze partner in dit verhaal VZW Natuurpunt beheert meer dan 25.000 hectare Vlaams natuur in 500 verschillende natuurgebieden. Met dergelijke partnerships kunnen zij gronden aankopen waardoor nieuwe natuurgebieden van een lang bestaan verzekerd zijn.

Het stuk bos dat wij samen verwezenlijkt hebben heeft dus gegarandeerd een lange toekomst voor zich.

Natuurgebied De Zouter te Aalter

Het perceel waar wij samen in het najaar van 2021 ons bos zullen aanplanten ligt in het natuurgebied De Zouter te Aalter. Het 5000m² grote perceel ligt langs een wandelpad die van het Bulskampveld wandelnetwerk deel uitmaakt (tussen knooppunt 78 en 80).

Precieze locatie van de locatie waar ons bos zal komen:

 

Meer info over het natuurgebied de Zouter vindt u op de website van VZW Natuurpunt. Klik onder de foto op ‘lees meer’ om alle informatie over het natuurgebied na te lezen.

Hartelijk dank aan iedereen die de afgelopen periode zijn boompje bijgedragen heeft tot de aankoop van de 1250 goede voornemens.

Wij kijken ernaar uit u, uw familie én kinderen te mogen verwelkomen op onze plantactiedag in november of december 2021.

Meer informatie over onze oplossingen

i-CHARGE CION Laadstations
i-CHARGE CION Laadstations

De door ons ontwikkelde i-CHARGE CION laadstations zijn pioniers op het gebied van klimaatvriendelijke mobiliteit. Naar alle

K5 LED-Noodverlichting IP65
K5 LED-Noodverlichting IP65

IP65 LED-noodverlichting met verschillende montagemogelijkheden, 3 uur autonomie en keuze tussen wand- en plafondmontage.

Schrack Design Software 4.3
Schrack Design Software 4.3

Elektrisch Verdeelbord eevoudig en conform plannen: Schrack Design ondersteunt u bij de planning en biedt de benodigde docume