Schrack Technik Logo
  • Schrack Bos

    Samen met u planten wij dit jaar 1250 bomen én u kan ons hier eenvoudig bij helpen. Lees snel verder en ontdek hoe u uw boompje kan bijdragen.

Dit jaar zijn we met 1250 goede voornemens gestart

Samen met u én onze partner VZW Natuurpunt planten we dit jaar 1250 nieuwe bomen .

Wie houdt er nu ook niet van een plek zonder ruis of afleiding? Een plek waar rust primeert én eentje die je gedachten even kan verzetten? Dit nieuwe plekje, een nieuw bos, wordt in 2021 sowieso werkelijkheid.

U plant er toch ook eentje?

Het enige dat u hoeft te doen is uw bestellingen online plaatsen

Simpel! Elke bestelling die via de Schrack Webshop binnenkomt telt mee om dit jaar 1250 bomen aan te planten. Dus niet per aankoopschijf, maar elke online aankoop draagt zijn ‘boompje’ bij. Per 1000 euro online aankoop zullen wij samen een boom planten. Én we gaan door tot we de 1250 bomen bereikt hebben.

Door uw bestellingen online te plaatsen draagt u dus een boompje bij.

1250 bomen... Hoeveel nieuw bos is dat precies?

Onze partner in dit verhaal is VZW Natuurpunt (www.natuurpunt.be). Zij kopen de bomen aan, zoeken een gepaste locatie om dit nieuw stuk bos aan te planten, doen ter plaatse alle voorbereidingen etc.

Per 4m² wordt er 1 boom geplant. Vermenigvuldig dit met 1250 en samen verwezenlijken we dit jaar 5000m² nieuw bos.

Een voetbalveld is 5000m² groot. Een nieuw stuk bos met de grootte van een voetbalveld zullen wij dit jaar samen dus verwezenlijken.

Plantactiedag

De uitgelezen periode om een nieuw stuk bos aan te planten is november én december. Onze opzet is om op dat moment een leuke dag met iedereen die meegeholpen heeft om de 1250 bomen aan te kopen te organiseren. Iedereen van uw bedrijf, familie én kinderen zijn meer dan welkom. Alle helpende handen zullen wij nodig hebben om onze gezamenlijke 1250 goede voornemens te kunnen planten. Meer informatie en officiële uitnodiging volgt later dit jaar.

Enkele sfeerbeelden van plantactiedagen georganiseerd door vzw Natuurpunt

Algemene voorwaarden

  • Deze actie loopt van 01/01/2021 tot en met we het beoogde doel van 1250 bomen bereikt hebben.
  • Schrack Technik koopt een boom bij elke €1000 (excl. btw) die via onze webshop wordt besteld. 
  • Elke online aankoop telt mee om ons doel van 1250 bomen te bereiken. We werken dus niet met een minimaal aankoopbedrag
  • Onder online aankoop verstaan wij elke aankoop via de webshop en het doorbestellen van een offerte via de webshop.

Lees snel verder én ontdek onze oplossingen

i-CHARGE CION Laadstations
i-CHARGE CION Laadstations

De door ons ontwikkelde i-CHARGE CION laadstations zijn pioniers op het gebied van klimaatvriendelijke mobiliteit. Naar alle

K5 LED-Noodverlichting IP65
K5 LED-Noodverlichting IP65

IP65 LED-noodverlichting met verschillende montagemogelijkheden, 3 uur autonomie en keuze tussen wand- en plafondmontage.

Schrack Design Software 4.2
Schrack Design Software 4.2

Elektrisch Verdeelbord eevoudig en conform plannen: Schrack Design ondersteunt u bij de planning en biedt de benodigde docume