Schrack Technik Logo

Welkom op de Schrack Technik Infodagen!

Datum: woensdag 11/10/2023 en donderdag 12/10/2023

Tijdstip: deuren gaan open om 17u00

Locatie: Woestyne Meeting & Event Venue – Watermolenstraat 2 – 9880 Aalter.
6tal minuten rijden vanaf E40 afrit Aalter.

Grootser dan ooit!

We zijn verheugd om u te laten weten dat na een onderbreking van 3 jaar, De Schrack Technik Infodagen terug zijn. En deze keer groter dan ooit! We staan te popelen om u opnieuw te verwelkomen op dit speciale tweedaagse avondevenement.

Wat zijn de Schrack Technik Infodagen?

De Schrack Technik Infodagen worden speciaal voor u, onze gewaardeerde klanten, georganiseerd en staan garant voor twee avonden vol inspiratie, innovatie en gezelligheid. De infodagen zijn een unieke gelegenheid om onze nieuwste producten en oplossingen te ontdekken, hands-on ervaringen op te doen en kennis te maken met ons team van experts.

Wat mag u verwachten?

Product showcases met onze productspecialisten
17u00 - 19u00

Tijdens deze twee geweldige avonden bouwen we onze eigen beurs op. Wandel rond en ga op ontdekking. Ontdek en test onze bestaande en nieuwste producten. Ervaar live de kwaliteit en alle verschillende functies. Dit is een unieke kans om onze producten in actie te zien en te begrijpen hoe deze in uw projecten kunnen worden geïntegreerd. Van schakelmateriaal, netwerktechniek en verlichting tot duurzame energieoplossingen. Alles komt aan bod. 

Al onze toegewijde Schrack collega’s en productspecialisten staan voor u klaar om u te begeleiden en om u van alle gedetailleerde informatie over onze producten en hun toepassingen te voorzien. 

Trends, innovaties & nieuwigheden
19u00 - 19u45

Korte en to-the-point uiteenzetting over de laatste ontwikkelingen en innovaties uit onze sector en hoe de producten van Schrack Technik hierin een sleutelrol spelen.

Diner
19u45 

Beide Schrack Technik Infodagen sluiten we met een gezellig diner af. De perfecte gelegenheid om informeel bij te praten, te ontspannen en te genieten van heerlijk eten.

Aanmelden en registratie

Dit is een gratis evenement. Om deel te nemen aan de Schrack Technik Infoavond kan u zich via onze online registratiepagina registreren.

Iedereen is welkom. We moedigen u aan om uw partner, collega’s en gelijkgestemde vrienden en professionals zeker ook uit te nodigen.

Registreer u nu voor de Schrack Technik Infodagen om uw plek te reserveren voor dit unieke evenement.

De registratie is snel en eenvoudig – klik gewoon op onderstaande link en vul het registratieformulier in.

Hier registreren!

Samenvattend

De Schrack Infodagen vinden plaats in de prachtige evenementenruimte van Woestyne Meeting & Event Venue te Aalter. Deze locatie is eenvoudig te bereiken (6tal minuten rijden vanaf E40 afrit Aalter) en biedt voldoende parkeergelegenheid.

Woestyne Meeting & Event Venue
Watermolenstraat 2
9880 Aalter
W: https://www.woestyne.be

Datum: woensdag 11 oktober 2023 en donderdag 12 oktober 2023

Tijdstip: deuren gaan open om 17u00. 

Meer informatie?

Voor vragen en meer informatie kan u altijd contact met ons opnemen. Contacteer ons

We kijken ernaar uit u op één van de twee Schrack Technik Infodagen te mogen verwelkom!