Schrack Technik Logo

Cosmic LED

Cosmic LED Round / Quadro

  • De Cosmic Round/Quadro is uitgerust met de allernieuwste LED technologie. Voorzien van een verwisselbare LED platine van 12W met een zeer hoge lumen output, 1100lm en dit gecombineerd met een levensduur van 40000h.
  • De Cosmic Round/Quadro is afgeschermd met een opalen polycarbonaat cover met een zeer hoge slagvastheid, IK10. De behuizing is ook vervaardigd uit dit slagvaste materiaal. De Cosmic Round/Quadro kan perfect geplaatst worden in vochtige omgevingen. Dit toestel heeft een beschermingsklasse IP66 en is daardoor ideaal voor binnen- en buitentoepassingen.
  • De Cosmic Round/Quadro kan verkregen worden in twee lichtkleuren, 3000K en 4000K. Voor elke toepassing is er dus een keuze met de Cosmic Round/Quadro.
  • De Cosmic Round/Quadro kan standaard worden verkregen maar er is ook een uitvoering met sensor, een uitvoering met noodfunctie, alsook het veelgevraagde gecombineerde type sensor met noodfunctie. De Cosmic Round/Quadro is toepasbaar in gangen, traphallen, badkamers, toiletten, bergingen, buitenterrassen, enz.. Kortom, de Cosmic Round/Quadro is dus onmisbaar in al uw verlichtingsprojecten, binnen en buiten.

 

Meer info over dit product?