Schrack Technik Logo
  • Veiligheid

    Noodverlichting is zonder twijfel essentiële verlichting voor plaatsen waar mensen samenkomen. Schrack Technik biedt een uitgebreid gamma LED-noodverlichtingen aan waarbij energiezuinigheid, functionaliteit en visuele aantrekkelijkheid gecombineerd worden.

LED-noodverlichtingen

Als de voeding van de normale dagdagelijkse verlichting uitvalt, dan dient noodverlichting als back-up. Valt de netspanning uit dan blijft de noodverlichting dus branden of zal ze gaan beginnen branden. Noodverlichting maakt daarom gebruik van een onafhankelijk stroombron.

Ongeacht de oorzaak van stroomuitval dient noodverlichting om op een veilige en efficiënte manier een gebouw te verlaten. Het helpt mensen zich te oriënteren en de weg naar de dichtstbijzijnde nooduitgang te vinden.

Een goede noodverlichtingsinstallatie zorgt ervoor dat iedereen het gebouw kalm en via de kortst mogelijke route kan verlaten. 

Sterk verlaagde prijs voor onderstaande K2, K3, K4, K5 en S1 LED-noodverlichtingen en accessoires. Klik snel even op één van onderstaande afbeeldingen en ontdek onze scherpste prijzen!

Enkele van onze LED-noodverlichtingen uitgelicht

K5 LED-Noodverlichting IP65
K5 LED-Noodverlichting IP65

IP65 LED-noodverlichting met verschillende montagemogelijkheden, 3 uur autonomie en keuze tussen wand- en plafondmontage.

K4 LED-Noodverlichting
K4 LED-Noodverlichting

Kunststoffen LED-Noodverlichting met testknop die door het draaien van de behuizing op zowel een wand als op het plafond beve

K2 en K3 LED-Noodverlichting
K2 en K3 LED-Noodverlichting

Elegante kunststoffen LED-noodverlichtingen voor wand- en plafondmontage en tal van opties zoals een pendelset en inbouwkader

K6 Autonome LED-noodverlichting met autotest
K6 LED-noodverlichting

Noodverlichting autotest ERT-LED, Universeel: plafondopbouw of -inbouw, Lenzen voor verlichting van gangen of andere ruimtes, Eenvoudige aansluiting ...

Ontdek ons compleet gamma noodverlichtingen!

Marktleider in Noodverlichting!

Schrack Technik België maakt deel uit van de Schrack Technik Group met hoofdzetel in Wenen, Oostenrijk. In verschillende Europese landen zijn we marktleider op vlak van o.a. nood- en vluchtwegverlichting. 

Het grote voordeel om geruggensteund te worden door een grote Europese groep is vanzelfsprekend de gedeelde knowhow en opgedane ervaringen van noodverlichtingsproducten en -projecten.

Ontdek hier ons compleet gamma noodverlichtingen!