Schrack Technik Logo
  • Niveau bewakingsrelais

    Specifieke eisen hebben haarfijne oplossingen nodig: Het niveau bewakingsrelais van Schrack Technik biedt een optimale controle betrouwbaarheid.

Met Schrack Technik niveau bewakingsrelais is het mogelijk om op betrouwbare wijze ook geleidende vloeistoffen controleren. Sommige systemen vereisen dat het niveau van een vloeistof juist moet worden gecontroleerd. Ons relais gecombineerd met onze niveausensoren zorgen voor een optimale precisie.

De relais staan ook nauwkeurige metingen toe bij mengverhoudingen van vloeistoffen. Dit garandeert constante menghoeveelheden en optimale condities van uw systeem.

Serie 5 Niveau bewakingsrelais

De Series 5 relais van Schrack Technik controleren de niveaus van geleidende vloeistoffen. De vertragingen kunnen individueel worden ingesteld (tijdsinstellingen van 0,5s tot 10s) en ze zijn voorzien van een uitschakelvertraging (tijd van 0,5s tot 10s). De bedieningsopties zijn:

 

  •  Pump up: ook wel minimum bewaking genoemd. Na het verstrijken van de vooraf gespecifieerde vertraging, schakelt het niveau controle relais aan wanneer het niveau van de vloeistof daalt onder een bepaalde minimumwaarde.
  • Pump down: Ook wel maximum bewaking genoemd. Na het verstrijken van de vooraf gespecifieerde vertraging, schakelt het niveau controle relais aan wanneer het niveau van de vloeistof stijgt boven een bepaalde maximumwaarde.

 

Series 6 Niveau relais

In tegenstelling tot de Series 5, is de Series 6 niet beschikbaar in de modulaire uitvoering. Het is verkrijgbaar in industrieel ontwerp en is uitgerust met twee wisselccontacten.

Gebruikt voor:

-          Niveau-instelling in de pomp controlesystemen

Stroombewakingsrelais
Stroombewakingsrelais

Kwaliteit is essentieel. De huidige bewakingsrelais van Schrack Technik zijn hun geld waard.

Fasebewakingsrelais
Fasebewakingsrelais

Fasebewakingsrelais van Schrack Technik zijn ideaal voor gebruik in driefasige systemen.

Tijdsrelais
Tijdsrelais

Schakelen met tijdsinstellen met het Schrack Technik tijdrelais.

Printrelais
Printrelais

Print relais worden gemaakt van een materiaal dat gemakkelijk kan gesoldeerd worden.

Meet- en Bewakingsrelais
Meet- en Bewakingsrelais

Optimale bescherming voor uw systeem met de meet- en bewakingsrelais van Schrack Technik

Spanning bewakingsrelais
Spanning bewakingsrelais

De spanning bewakingsrelais uit Schrack Technik zal dapper uw systemen beschermen tegen te hoge of te lage spanning.