Schrack Technik Logo
  • Thermisch overbelastingsrelais

    Gebruik een thermisch overbelastingsrelais om uw motor thermisch te beschermen in geval van een fase-uitval of overbelasting. In combinatie met hulpcontacten is dit de veiligste bescherming voor uw motor.

Thermisch overbelastingsrelais

Thermische overbelasting relais worden geïnstalleerd in de belangrijkste kring als elektromechanische beveiliging adequaat is. Dit beschermt de motor in geval van een fase-uitval of overbelasting. Het thermisch relais sluit de spanning niet direct af. In plaats daarvan activeert ze één- of meerdere hulpcontacten die dan de motor koppelt. De meeste thermische overbelasting relais kunnen direct worden gemonteerd op de schakelaar. Bimetaalrelais hebben drie pinnen. Ze bevatten een thermische ontlasting - vandaar de naam - meestal een bimetaal element. Directe of indirecte verhitting veroorzaakt door overbelasting buigt het bimetaal en schakelt het relais.

Contactoren van Schrack Technik
Contactoren van Schrack Technik

Nauwkeurige en betrouwbare motorcontrole met Schrack Technik contactoren

Motorbeveiligingen
Motorbeveiligingen

Bescherm uw motor met de Motorbeveiligingen van Schrack Technik

Contactorcombinaties
Contactorcombinaties

Gemonteerde contactorcombinatie - Klaar voor gebruik met Schrack Technik.

Modulaire Contactoren
Modulaire Contactoren

Automatiseer uw processen en activiteiten met Modulaire Contactoren van Schrack Technik

Hulpcontactoren
Hulpcontactoren

Schrack Technik's hulpcontactoren zijn de aanvulling op uw hoofdcontactoren

Thermisch overbelastingsrelais

Aangezien een thermisch overbelastingsrelais niet zal schakelen in het geval van een kortsluiting, zijn extra zekeringen nodig als bescherming tegen kortsluiting. De thermische overbelastingsrelais van Schrack Technik hebben een extra fasenuitvalbeveiliging, die de spanning bewaakt in de drie-fase AC stroomdraden. De thermische overbelastingsrelais van Schrack Technik kan handmatig en automatisch worden gereset. Ze hebben een testfunctie en een STOP-knop.

Protect your motor in case of phase failure or overload with a thermal overload relay from Schrack Technik.

Bescherm uw motor in geval van een fase-uitval of overbelasting met een thermisch overbelastingsrelais van Schrack Technik.