Schrack Technik Logo
  • Aansluitklare Schakel- en Verdeelborden | Schrack Technik België

    Aansluitklare Schakel- en Verdeelborden

    In nauwe samenwerking met u bouwt Schrack Technik de meest uiteenlopende aansluitklare elektrische schakel- en verdeelborden. Ga voor zekerheid en bespaar op uw installatie- en montagetijd. Lees hier wat wij voor uw aansluitklaar project kunnen betekenen.

Aansluitklare schakel- en verdeelborden.

De meest uiteenlopende elektrische schakel- en verdeelborden kunnen wij voor u aansluitklaar leveren. Het technisch ontwerp gebeurt steeds in nauwe samenwerking tussen u en uw vast Schrack contactpersoon. Elk aansluitklaar schakel- en verdeelbord wordt volledig op uw specificaties afgestemd en het ontwerp gebeurt steeds in huis. Voor het bouwen van uw aansluitklaar project werken we reeds lange tijd heel nauw samen met bordenbouwers waarvan wij 100% zeker zijn dat kennis, kwaliteit en afwerking hoog in het vaandel worden gedragen. 

Door een nauwe samenwerking en opvolging tussen uw vast Schrack contactpersoon en uzelf, engineering en productie kunnen we steeds samen naar de juiste oplossing voor uw aansluitklaar schakel- of verdeelbord op zoek gaan.

 

Veel meer dan enkel standaardoplossingen! 

De meest diverse aansluitklare verdeelborden kunnen wij samen met u gaan ontwerpen en leveren. Van standaard woningbouwkastjes van enkele modules tot een volledig uitgewerkt en aansluitklaar elektrisch bord. En dit in vermogens tot 4000A.  

 

Grondige eindcontrole

Wij leveren een gegarandeerd goed werkend product! Alvorens onze aansluitklare schakel- en verdeelborden op de werf geleverd worden, worden deze aan een grondige eindcontrole blootgesteld. 

 

In een notendop
Uw zekerheden, diensten en voordelen wanneer u samen met Schrack in een aansluitklaar project stapt.

  • Elektrotechniek is onze Core Business! Benut onze jarenlange kennis, ervaring en partnerships waar kwaliteit primeert. 
  • U heeft voor, tijdens en na uw aansluitklaar project 1 vast Schrack aanspreekpunt.
  • Bespaar tijd op uw installatie- en montagetijd.
  • Uw elektrisch bord volgens de geldende normeringen EN61439 en volledig gedocumenteerd
  • Grondige eindcontrole van uw aansluitklaar project vooraleer deze op een adres naar keuze wordt afgeleverd. 

 

De volgende stap richting uw aansluitklaar schakel- en verdeelbord?

Onze Schrack medewerkers staan voor u klaar om samen uw vereisten en projectomvang  te bespreken. Eenmaal deze vastgelegd zijn kan een concrete projectplanning opgesteld worden. Nadat de definitieve goedkeuring voor het aansluitklaar project gegeven wordt, kunnen de elektrische schakel- en verdeelborden gebouwd worden. 

 

Contacteer uw persoonlijk Schrack contactpersoon, die helpt u graag verder! 

De contactgegevens van uw persoonlijk Schrack contactpersoon vindt u bovenaan de Schrack website. Onze medewerkers op ons hoofdkantoor te Sint-Denijs-Westrem kan u natuurlijk ook altijd contacteren. 

Bent u in de buurt? Spring gerust even binnen, er staan hier enkele aansluitklare schakel- en verdeelborden in onze showroom

Contacteer ons

 

De mogelijkheden zijn eindeloos. Van aansluitklare standaard kunststoffen woningbouwkasten tot een volledig uitgewerkt verdeelbord voor de industrie. Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken!

 

Zelf aan de slag gaan met onze gratis Software Schrack Design?

Deze software ondersteunt u bij de planning en ontwerp van uw elektrisch verdeelbord en dit steeds volgens de geldende normering EN61439. De ontwikkeling van Schrack Design wordt door Schrack Technik intern beheerd en stellen we volledig gratis ter beschikking van u.

Ontdek snel wat Schrack Design voor u kan betekenen!

Ontdek Schrack Design

 

Ontdek ons compleet assortiment schakel- en verdeelborden

Van onze industriële AC-, KC- en WST-kasten, onze meest polyvalente Modul 2000 plaatstalen kast, onze Modul 160 voor een klassiek uitgebreide elektrische installatie tot de standaard kunststoffen elektrische verdelers voor de gebruikelijke huishoudelijke installatie.

Voor elk type toepassing hebben we gegarandeerd het geschikte elektrische schakel- en verdeelbord. 

Naar alle schakel- en verdeelborden