Schrack Technik Logo
  • Elektrische Mobiliteit Schrack Technik | Schrack Technik bvba

E-Mobility door Schrack Technik

Als fabrikant van laadpalen voor elektrische auto's nemen wij net als onze klanten verantwoordelijkheid voor een milieuvriendelijkere toekomst. Hier vindt u alles over elektrische mobiliteit!

2022: HET TIJDPERK VAN DE ELEKTRISCHE MOBILITEIT IS INGELUID

De ontwikkeling van de elektrische mobiliteit heeft de aflopen jaren een steile technologische vooruitgang meegemaakt. Actieradius, verbeterd comfort en beschikbare oplaadopties spreken voor zich en zorgen ervoor dat een compromisloze overstap naar elektrische voertuigen mogelijk is. 

Bij Schrack Technik vindt u complete oplossingen op elk gebied van hernieuwbare energie.

Laadstations zoals de i-CHARGE CION zijn in de privé- en openbare sector onmisbaar geworden. Ze zorgen voor een veilig opladen van de elektrische auto, mits deze vanzelfsprekend door een gekwalificeerde elektrotechnicus geïnstalleerd is. We raden aan om alle laadpalen aan de betreffende netbeheerder te melden en eventueel te informeren naar een capaciteitsverhoging. Het laadvermogen kan direct op het laadstation tijdelijk worden begrensd.


STAY STRONG. STAY CHARGED

Ontdek onze i-CHARGE CION laadpaaloplossingen voor thuis, semipublieke en publieke toepassingen. 


Schrack's i-CHARGE CION Laadpaaloplossingen

i-CHARGE CION Laadstations
i-CHARGE CION Laadstations

De door ons ontwikkelde i-CHARGE CION laadstations zijn pioniers op het gebied van klimaatvriendelijke mobiliteit. Naar alle