Schrack Technik Logo
  • Wij staan voor u klaar!

    Moeilijke maatregelen vragen om een sterke én betrouwbare partner.

Geachte klant,

Moeilijke maatregelen vragen om een sterke én betrouwbare partner!

Als toonaangevende groep voor producten op het gebied van energietechnologie, data-, licht- en noodverlichtingstechniek bieden wij niet alleen een topbeschikbaarheid maar ook een snelle verzending! Gebruik ons uitgebreid technische advies en onze online shop en gratis digitale tools staan natuurlijk de klok rond tot uw beschikking. 

Ons Belgisch- en Europees logistiek centrum zijn zeer goed gevuld en Schrack Technik kan uw bestelling zoals voorheen snel uitleveren! Al onze medewerkers zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 08u00-12u00 en van 13u00 tot 17u00. 

Gebruik onze online shop nog meer dan voorheen om uw bestellingen in te geven. Heeft u nog geen toegang tot onze online shop? Maak dan in enkele klikken uw online account aan en ontdek het gemak van online bestellen bij Schrack Technik! Al uw voorwaarden zijn reeds voor u op onze online shop opgeslagen! 

Registreer nu

UPDATE 02/11/2020 Wij staan voor u klaar! 

Wij blijven open.

De deuren van onze gebouwen in Sint-Denijs-Westrem blijven open. Voor het welzijn van onze medewerkers, van u en iedereen om ons heen dringen we erop aan om de geldende regels en voorschriften nauwgezet op te volgen.

Plaats uw mondkapje op, ontsmet de handen en hou afstand van elkaar. Zo kunnen we elkaar op een veilige manier blijven ontmoeten.

Iedereen blijft bereikbaar, telewerk van onze medewerkers en minimale bezetting kantoren.

Onze kantoren blijven open volgens de reeds gekende openingsuren (maandag tot vrijdag: 08u00-12u00 en 13u00-17u00). Alle Schrack medewerkers blijven ook aan het werk, enkel zal er vanaf heden van thuis uit gewerkt worden. Een minimale bezetting in onze kantoren blijft komende periode wel gegarandeerd. Aan de telefonische-, e-mail- en digitale communicatie verandert er dus niets.

Wij staan voor u klaar!

Dat het zware en allesbehalve eenvoudige tijden voor eenieder van ons zijn, dat hebben we allen mogen ondervinden. Als sterke partner staan wij voor u klaar en blijven we ons onvermoeid op onze 4 belangrijkste pijlers inzetten. 

Uitgebreid technisch advies en – ondersteuning, top productbeschikbaarheid, snelle verzending en de constante ontwikkeling van onze online shop en gratis digitale tools. 

Houd steeds de geldende veiligheidsmaatregelen voor uzelf en voor de Schrack medewerkers in acht. 

De Schrack PUP heeft de afgelopen periode zijn grote meerwaarde voor afhalingen bewezen en we willen benadrukken dat het gebruik van de Schrack PUP nog steeds de voorkeur geniet

Betalingen, kleine bestellingen en afhalingen in ons kantoor zijn vanaf maandag 25/05 wel opnieuw mogelijk. Gelieve bij voorkeur uw bestelling op voorhand door te geven via onze webshop, via telefoon of per e-mail

Update - Leveringsvolmacht downloaden en ingevuld terugsturen - zie punt 'Bestelling leveren' 

 

Wij zijn operationeel en bereikbaar

Schrack medewerkers werken vanaf maandag 19/10/2020 opnieuw meer van thuis uit én minder op kantoor. Wij blijven bereikbaar via ons algemeen telefoonnummer +32 9 384 79 92, via e-mail: info@schrack.be of via uw persoonlijk Schrack-contactpersoon. 

De deuren van onze kantoren zijn voor u geopend. 

De uren waarop u ons kan bereiken blijven ongewijzigd:

  • Maandag tot vrijdag: 08u00 – 12u00 en 13u00 -17u00

 

Plaats uw bestelling via onze webshop, e-mail of telefoon

We dringen er vriendelijk op aan om zoveel mogelijk onze webshop te gebruiken om uw bestellingen te plaatsen. Contacteer ons gerust, wij helpen u graag verder indien u een vraag heeft betreffende het online bestelproces. Hier vindt u alvast veel informatie over onze webshop en haar verschillende functionaliteiten terug.

Vanzelfsprekend kan u ook uw bestellingen via e-mail of per telefoon doorgeven. 

 

Bestellingen leveren en leveringsvolmacht

Onze logistieke dienstverlener blijft zoals voorheen uw pakketten en paletten aan u bezorgen.

U kan ons een ondertekende leveringsvolmacht bezorgen. U kiest een plaats naar keuze waar u uw Schrack bestelling graag afgeleverd ziet zonder dat er menselijk contact, noch een handtekening, noch uw aanwezigheid voor ontvangst van uw bestellingen nodig is

Download hier de leveringsvolmachten. Er zijn 2 documenten: leveringsvolmacht voor pakjes en leveringsvolmacht voor paletten. Stuur deze ingevuld en ondertekend terug naar info(at)schrack.be.

 Contacteer ons gerust indien u meer informatie wenst.

 

SCHRACK PUP, Pick-Up-Point

De afgelopen periode heeft de Schrack PUP zijn meerwaarde voor afhalingen zeker bewezen. We willen vriendelijk benadrukken dat de Schrack PUP op heden nog steeds de voorkeur voor afhalingen geniet. 

Bestellingen en kleine afhalingen in ons kantoor zijn vanaf 25/05 wel opnieuw mogelijk. Gelieve zoveel mogelijk uw bestelling via onze verschillende kanalen op voorhand door te geven. 

Plaats uw bestelling via onze webshop of onze andere kanalen, geef aan dat het om een afhaling gaat en wij zorgen ervoor dat uw bestelling in de Schrack PUP klaar ligt. 

Als u nog niet over een persoonlijke toegangscode voor onze Schrack PUP beschikt, dan bezorgen wij u deze meteen via e-mail. Het grote voordeel is dat onze PUP 24/7 toegankelijk is. 

Belangrijk! Gelieve uw goederen die in de Schrack PUP liggen zo snel mogelijk op te komen halen aub

Lees hier alle informatie over onze Schrack PUP, Pick-Up-Point

 

Betalingen op voorhand?

Contante betalingen of via de bancontactterminal in ons kantoor zijn sinds 25/05 opnieuw mogelijk.

Indien wij van u een digitaal betalingsbewijs per e-mail ontvangen kunnen wij uw bestelling afhandelen en laten leveren. U kan deze ook steeds in onze PUP afhalen. 

 

Vertegenwoordigersbezoek en persoonlijk overleg in onze kantoren? 

We merken een stijgende behoefte aan persoonlijk overleg en dit blijft nog steeds mogelijk. Dit zowel voor uw persoonlijk Schrack contactpersoon als voor onze interne medewerkers op kantoor. Hiervoor rekenen we op éénieders verantwoordelijkheidszin om de gekende regels betreffende social distancing en hygiëne nauwgezet op te volgen. Gelieve uw contactpersoon op voorhand te contacteren, de mogelijkheden tot het inplannen van een persoonlijke afspraak worden dan samen besproken.

 

Contacteer ons

Contacteer ons gerust mocht u meer informatie wensen. Wij blijven bereikbaar voor u!